PR8 fashion&lifestyle

Begin 2019 zijn wij gestopt met onze kinderschoenen collectie. We hebben besloten een nieuwe weg in te slaan en onze focus volledig te richten op dameskleding en damesschoenen, accessoires en kado-artikelen.

We stellen met zorg onze collectie samen waarbij we vooral waarde hechten aan een eerlijke manier van produceren, sustainability en fairtrade, elementen die een steeds belangrijkere plaats krijgen in de fashion industry en die bij ons terug te vinden zijn in merken zoals Langerchen (jassen), Alchemist en Summum (kleding), Woden (sneakers) en A Beautiful Story (sieraden fairtrade geproduceerd in Nepal).

Andere kledingmerken die je bij ons kunt vinden zijn o.a Trvldrss, American Vintage, By-Bar, Knit-ted, 10 Feet,  Ibana en schoenenmerken Unisa, Via Vai,  Veja Sneakers, Catarina Martins.

Ook verkopen wij het Nederlandse merk Janzen, een assortiment body- en homeproducten te verkrijgen in 10 verschillende geuren.

pr8fashion

Onze winkel in Ulvenhout

Stap binnen in de wereld van PR8 en laat je verrassen door onze met zorg samengestelde collectie met aandacht voor sustainability en fairtrade. We bieden een mooie mix van dameskleding en -schoenen, accessoires, lifestyle en cadeau-artikelen